
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Wegańskie pierogi ruskie (z tofu doprawionego czosnkiem)- Komentarze do przepisu -
to nie wina mąki razowej :) czasem się tak zdarza, zwłaszcza w mącznych rzeczach (czyli również w białej mące) jak i bakaliach
~koko Jun 29, 2008
magda, w mojej mące razowej szczelnie zamkniętej w szklanym pojemniku, pojawiły się robaczki. bardzo się zraziłam do tej mąki. mogę zrobić z samej białej? albo biała + otręby?
~falka Oct 26, 2006
Zabraliśmy się do pierogów jak tylko kupiliśmy mikser... i wyszły świetne :-) Nie mieliśmy mąki sojowej, więc zrobiliśmy 'tradycyjnie', z oliwą. Do tego trochę skwarek sojowych (podsmażony granulat), mniam.
~Aga i Przemek Aug 15, 2004
wypas! ja bylam zdeterminowana by zjesc cos z polskiej kuchni.jestem za granica a tutaj nie maja sera twarogowego natomiast maja tofu.przyznam ze smak jest lepszy,a nie bylam zwolenniczka tofu do tej potrawy!
~wmn-ka Sep 22, 2003
ciasto pierogowe można robić tak, jak na kopytka. Mąka pszenna razowa i gotowane, przeciśnięte ziemniaki. Pierogi są miękkie i delikatne.
~gaja Jan 3, 2002
A ja daję odwrotnie teraz. 0,5 kg razowej i resztę białej, albo już tylko samą razową. Wszystko zalezy od Mileny. Ona tu rządzi :-))
magda firlit Nov 24, 2001
B. interesujace, mysle, ze sprobuje, jesli starczy mi samozaparcia ; )
Natomiast ciasto pierogowe u mnie w domu od zawsze robilo sie bez jajek, tylko z maki (co prawda bialej...), goracej wody i oliwy. I bylo git. Pozdroofka ~hans Nov 21, 2001 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Dalena Dec 20, 2012