7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ryż zapiekany z warzywami, ciecierzycą i pędami bambusa

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Iwona a moczylas wczesniej ciecierzyce?
Silverka Dec 29, 2008

hmmm.. ja cieciorkę gotuję około godziny.. Nie wiem czemu tak długo musiałes/łas gotowac.. :(
autor anonimowy Jun 27, 2006

Pyszne, tylko nie moglam dostac ciecierzycy w puszce wiec kupilam taka do ugotowania.Trzeba bardzo dlugo gotowac, zeby byla miekka (ok3h)i dolewac wody jak wyparuje. Najlepiej przed gotowaniem zastawic ciecierzyce na noc zeby sie namoczyla.
Pozdrawiam
~Iwona Jun 26, 2006

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas