7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
,,Masło" pomidoroweMoże służyć jako smarowidło, dodatek do innych potraw albo zgodnie z Waszą twórczą inwencją
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:3 łyżkni orzechów nerkowca
3 łyżki pestek słonecznika 2 łyżki pestek dyni 5 pomidorów suszonych olej z pomidorów oregano ostra papryka Przygotowanie:Na patelnię wrzucamy słonecznik i dynię, po chwili nerkowce i prażymy. Jak pestki ostygną - mielimy je z blenderze, gdy będą zmielone na sypko - dolewamy oliwę i wrzucamy pomidory oraz przyprawy i mielimy na gładko.
Nadesłał(a) polciaaa,
dnia: May 2, 2014
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |