7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fasola po mołdawsku

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [3]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

puszka czerwonej fasoli
ogórki kiszone - wg uznania
cebula
czosnek - wg uznania
natka pietruszki
oliwa

Przygotowanie:

Fasolę odsączyć z zalewy. Ogórki pokroić w cienkie paski, a cebule w piórka. Wycisnąć ząbki czosnku. Wszystkie składniki wymieszać i najlepiej zostawić na 1/2 godziny, żeby smaki się przegryzły.
Nadesłał(a) Vegan VicTorry, dnia: Apr 9, 2013
Źródło/autor przepisu: http://veganvictorry.blogspot.com/
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Cieszę się że ktoś wypróbował mój przepis! I jeszcze bardziej mnie cieszy że sałatka posmakowała ;)smacznego!
Vegan VicTorry Apr 14, 2013

właśnie skończyłam przygotowywać fasolę według tego przepisu - tak pięknie pachnie, że chyba nie będę czekać żeby się smaki przegryzły!! :-)
Marcysia2002 Apr 11, 2013

mniam! do tego kuskus - pyszności :) sama w życiu nie wpadłabym na połączenie fasolki z kiszonym ogórkiem, a tu proszę!
~tuh Apr 11, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kremowa fasola (lakto-wege)
Zapiekanka z fasolką (bez ograniczeń)
Fasolka "po bretońsku" (wegańska)
Fasolka po meksykańsku (wegańska)
Fasola zapiekana (wegańska)
Fasola z pieczarkami (wegańska)
Fasolka z Nordmaru (wegańska)
Smalec z fasoli (wegańska)
Fasolka po studencku (biała fasolka w sosie pomidorowym) (wegańska)
Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas