7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Bakłażany faszerowaneBakłażany z pikantnym farszem z soczewicy i pieczarek.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 42 bakłażany
ok. 0,5 kg pieczarek 2 średnie cebule szklanka czerwonej soczewicy ćwiartka cytryny 1/2 puszki kukurydzy sambal oelek lub ostra papryczka (chilli, piri-piri) przyprawy: sól, pieprz, oraz inne wg smaku, ja dodaję kmin i cząber, oliwa z oliwek Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Bakłażany faszerowane ryżem (wegańska)Bakłażany faszerowane grzybami leśnymi (lakto-wege) Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami (ovo-wege) Bakłażany po prowansalsku - faszerowane, z pomidorami i czosnkiem (lakto-wege) Bakłażany faszerowane kaszą gryczaną, polane sosem śliwkowym (wegańska) Bakłażany Imam (wegańska) Bakłażany zapiekane (bez ograniczeń) Bakłażany z woka (wegańska) Bakłażany zapiekane z grzybami (lakto-wege) Bakłażany duszone w śmietanie (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
magdaradek Jan 4, 2015