7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zupa-krem rzodkiewkowa



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 4 osób

pęczek rzodkiewek, razem z liśćmi
ziemniaki
bulion warzywny
cebula
odrobina oleju do smażenia
2 łyżeczki rzeżuchy do przyozdobienia

Przygotowanie:

1. Ziemniaki pokroić w kostkę, ugotować w bulionie, dodać liście rzodkiewki.
2. Cebulę podsmażyć.
3. Rzodkiewki pokroić w ósemki i dodać do cebuli.
4. Całość zmiksować.
5. Podać przyozdobione rzeżuchą.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Jul 7, 2000
Źródło/autor przepisu: nieznane
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Rena, mam pytanko. Najpierw gotujemy liście rzodkiewek. Następnie kroimy rzodkiewki w ósemki. Czy chodzi o surowe rzodkiewki (te, które miksujemy ze wszystkim)? Liście, jak rozumiem, dodaję osobno? Pozdro
autor anonimowy Aug 7, 2006

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Rzodkiewkowa surówka Mileny (wegańska & RAW)
Zupa-krem z melisy (lakto-wege)
Zupa-krem bakłażanowa (lakto-wege)
Zupa krem warzywna (lakto-wege)
Zupa-krem z pokrzywy (wegańska)
Zupa krem z pieczarek (bez ograniczeń)
Zupa-krem z jarmużu (wegańska)
Zupa krem z kalarepy (bez ograniczeń)
Paprykowa zupa krem (wegańska)
Zupa-krem kalafiorowa (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas