7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 10

2 szklanki mąki gryczanej
2,5 szklanki startej cukinii
6 łyżek oliwy
łyżka proszku do pieczenia BIO
płaska łyżka cynamonu
4-5 łyżeczek syropu z mniszka
2 łyżeczki gorzkiego kakao
2 łyżeczki karobu
6 kostek gorzkiej czekolady

Przygotowanie:

Cukinię myjemy i ścieramy na grubych oczkach tarki. Mieszamy z mąką i pozostałymi składnikami. Czekoladę ścieramy na drobnych oczkach tarki i dodajemy do ciasta. Jeśli masa jest zbyt gęsta dodajemy odrobinę wody. Ciasto przekładamy do foremek i pieczemy 25 minut w temperaturze 180 st. C.
Nadesłał(a) Zielona, dnia: Jul 20, 2012
Źródło/autor przepisu: http://zielonawsrodludzi.blogspot.com/
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Wegańskie czekoladowe muffinki (bezglutenowe) (wegańska)
Muffinki czekoladowo-kawowe (wegańska)
Podwójnie czekoladowe muffinki (wegańska)
Naleśniki gryczane (bezglutenowe) (wegańska)
Ciasto czekoladowe z wiśniami (bezglutenowe) (wegańska)
Cebulowy gryczany wegański chleb bezglutenowy z automatu (wegańska)
Wegańskie, bezglutenowe ciasto czekoladowe z fasoli! (wegańska)
Naleśnik gryczany z pastą daktylowo-czekoladową (wegańska)
Muffinki (bez ograniczeń)
Muffinki z wafelkiem (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas