7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kapusta z jabłkami i śmietaną

Proste danie.



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: 2

1/2 niewielkiej kapusty
3 łyżki śmietany
2 jabłka
kminek
sól
kostka bulionowa
mąka
1 cebula
olej

Przygotowanie:

Kapustę pokroić drobno, zalać niewielką ilością wody i ugotować z kminkiem oraz kostką bulionową. Dodać pokrojone jabłka i pokrojoną uduszoną cebulę, a także przyprawy i zaprawić mąką. Na koniec dodać śmietanę.
Nadesłał(a) araksol, dnia: May 28, 2012
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kapusta duszona z jabłkami i pomidorami (wegańska)
Kapusta z pomidorami, jabłkami i śliwkami (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej z jabłkami i konfiturą porzeczkową (wegańska & RAW)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną (lakto-wege)
Kapuśniak ze słodkiej kapusty z mlekiem i śmietaną (lakto-wege)
Kapuśniak z kiszonej kapusty z cząbrem, zabielany śmietaną (lakto-wege)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną, przyprawiana musztardą (lakto-wege)
Racuszki z jabłkami (wegańska)
Placek z jabłkami (wegańska)
Placki z jabłkami (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas