7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sos śmietanowo-czosnkowy do kalafiora

Dobry tylko dla czosnkowych "maniaków". Ugotowany na pół-twardo kalafior maczać w sosie i wcinać :-)

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 2 osób

4 ząbki czosnku
świeży koperek
1 mały kubek śmietany
sól

Przygotowanie:

Czosnek drobniuteńko posiekać i posolić. Posiekać też koperek (ja daję ze dwie duże łyżki), połączyć z czosnkiem i zalać 1 małym kubkiem śmietany. Dosolić do smaku i gotowe.
Nadesłał(a) Qrczak, dnia: 2000-09-24 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Spaghetti z kurkami i sosem śmietanowo-czosnkowym (Alfredo) (lakto-wege)
Sos czosnkowy śmietanowo-majonezowy, np. do pity (lakto-wege)
Sos śmietanowo-majonezowy czosnkowy by Viluir (bez ograniczeń)
Kalafior chrupiący z sosem grzybowo-czosnkowo-śmietanowym, pycha! (lakto-wege)
Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege)
Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege)
Sos śmietanowo-pietruszkowy (lakto-wege)
Makaron "samo zdrowie" ze śmietanowo-czosnkowym szpinakiem (lakto-wege)
Spagetti z sosem śmietanowym i czosnkiem (lakto-wege)
Makaron z sosem serowo-śmietanowym (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas