7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fasola - pasta z pomidorem, czosnkiem i zieleniną



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

450 g ugotowanej białej fasoli, może być z puszki
1 średni pomidor obrany ze skórki, bez nasion
1-2 średnie rozgniecione ząbki czosnku
garść natki pietruszki
garść natki kolendry
0,5 łyżeczki kuminu
0,5 łyżeczki soli
czarny pieprz lub cayenne do smaku

Przygotowanie:

Wszystkie składniki zmiksować w blenderze. I gotowe.

Wskazówki i uwagi:

Fasolową pastę jeść z razowym chlebem.
Nadesłał(a) ~adela, dnia: 2011-10-10 20:26:12.175
Źródło/autor przepisu: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96946,3132241.html
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z selera z zieleniną (lakto-wege)
Pasta z jajka i zieleniny (bez ograniczeń)
Guacamole - pasta z awokado z pomidorem i czosnkiem (wegańska & RAW)
Pasta z czerwonej soczewicy z pomidorem, czosnkiem i miętą (wegańska)
Sałatka ziemniaczana z zieleniną i czosnkiem (bez ograniczeń)
Pasta z białej fasoli z czosnkiem i pieprzem z zalewy (do kanapek) (wegańska)
Kanapki: pasta z czarnej fasoli z czosnkiem, kminkiem i imbirem (wegańska)
Bruschetta z pomidorami, zieleniną i ziołami (wegańska)
Zadaj bobu (sałatka z pęczakiem, czosnkiem i zieleniną) (wegańska)
Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas