
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:450 g ugotowanej białej fasoli, może być z puszki
1 średni pomidor obrany ze skórki, bez nasion 1-2 średnie rozgniecione ząbki czosnku garść natki pietruszki garść natki kolendry 0,5 łyżeczki kuminu 0,5 łyżeczki soli czarny pieprz lub cayenne do smaku Przygotowanie:
Wszystkie składniki zmiksować w blenderze. I gotowe.
Wskazówki i uwagi:Fasolową pastę jeść z razowym chlebem.
Nadesłał(a) ~adela,
dnia: Oct 10, 2011
Źródło/autor przepisu: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96946,3132241.html
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pasta z selera z zieleniną (lakto-wege)Pasta z jajka i zieleniny (bez ograniczeń) Guacamole - pasta z awokado z pomidorem i czosnkiem (wegańska & RAW) Pasta z czerwonej soczewicy z pomidorem, czosnkiem i miętą (wegańska) Sałatka ziemniaczana z zieleniną i czosnkiem (bez ograniczeń) Pasta z białej fasoli z czosnkiem i pieprzem z zalewy (do kanapek) (wegańska) Kanapki: pasta z czarnej fasoli z czosnkiem, kminkiem i imbirem (wegańska) Bruschetta z pomidorami, zieleniną i ziołami (wegańska) Zadaj bobu (sałatka z pęczakiem, czosnkiem i zieleniną) (wegańska) Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |