 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-ovo-wege Składniki:150 g kalafiora 
 150 g fasolki szparagowej 1 średnia marchewka 1 średnia cebula 4 liście kapusty pekińskiej 1 mały por olej do smażenia 3-4 łyżki sosu sojowego przyprawy do smaku (np. sól, pieprz) 100 g makaronu sojowego masło do smażenia 2 jajka Przygotowanie: 
			
				
				
				 | Podobne wg nazwy:Ostra sałatka z makaronem, smażonymi warzywami i ciecierzycą (wegańska)Risotto z groszkiem ze smażonymi warzywami (wegańska) Sajgonki z piekarnika z makaronem sojowym, grzybami mun, warzywami i wkładką sojową (wegańska) Sałatka gyros z marynowanymi, smażonymi kotletami sojowymi (wegańska) Ryż z krótko smażonymi warzywami w stylu chińskim (wegańska) Grzanki w jajku (ovo-wege) Makaron ze szparagami i kotlecikami sojowymi (wegańska) Warzywa sezamowe z makaronem sojowym (wegańska) Makaron razowy z sojowym pesto (wegańska) Zapiekanka z warzyw i kotletów sojowych (lakto-wege) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |