 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-ovo-wege Składniki:Mąka pszenna 20 dag.
 Cukier 10 dag Margaryna 10 dag Jaja 2 szt. Śmietana 4-5 łyżek Proszek do pieczenia 1 łyżeczka Tluszcz do blachy Masa kokosowa : Wiórki kokosowe 20 dag. Jaja 2 szt. Masło 20 dag. Cukier 10-15 dag Przygotowanie:Blachę płaską wysmarować tłuszczem. Margarynę utrzeć z cukrem oraz jajami na pulchną masę, dodać śmietanę, przesianą mąkę i proszek do pieczenia, dokładnie wymieszać i przełożyć na
 blachę. Wiórki kokosowe, masło, jaja i cukier zagnieść jak na posypkę i nałożyć równomiernie na ciasto. Piec w piekarniku o temperaturze podobnej jak przy wypieku babek ucieranych. 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Banany w cieście kokosowym (wegańska)Kokosowy paj (ciasto) (bez ograniczeń) Ciasto jabłkowo-kokosowe (bez ograniczeń) Ciasto kokosowo-jabłkowe z okary (wegańska) Eki - ciasto z masą kokosową (bez ograniczeń) Tarta / Ciasto z kremem kokosowym (wegańska) Śniadaniowe ciasto kokosowo-daktylowe (wegańska) Ciasto kokosowe (bez pieczenia) (lakto-wege) Sowy - ciasto ze śmietaną kokosową i owocami (wegańska) Sztandarowa babka czyli ciasto kokosowo-cytrynowe (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |