7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Halawa - Sudzi ka halawa (z szafranem i gałką muszkatołową)
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [6]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:650 ml wody
300 g cukru 10 nitek szafranu (niekoniecznie) 1/2 łyżki startej gałki muszkatołowej 35 g rodzynek 35 g orzechów laskowych lub włoskich 200 g masła 225 g kaszy manny Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Halawa Hare Krishna (lakto-wege)Halawa z wiórków z rodzynkami (wegańska) Gajar ka halwa - halawa z marchwi (wegańska) Kaddu ka Halwa - halawa z dyni (wegańska) Halawa - Bhuni hui czini ka halawa (z sokiem i skórką pomarańczową) (lakto-wege) Sos beszamelowy z gałką muszkatołową (lakto-wege) Placek ziemniaczany z gałką muszkatołową (wegańska) Halva (halawa) Prasadam (z kardamonem i cynamonem) (lakto-wege) Krasnal Hałabała -"gadżar halawa" (na bazie marchewki) (lakto-wege) Halawa - słodki deser z kaszy manny (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
dotA
~dotA Jan 28, 2011