7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Wafel amarantusowy



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

6 łyżeczek miodu
1 łyżka masła
1 filiżanka poppingu z amarantusa
ziarna słonecznika, rodzynki, orzechy laskowe, orzechy ziemne

Przygotowanie:

Miód z masłem rozmieszać podgrzewając na małym ogniu przez 4-7 minuty, aż masa nabierze złocisto-brązowego koloru.

Dodać popping z amarantusa, rodzynki i orzechy. Całość wymieszać i rozłożyć na blaszce do pieczenia.

Przycisnąć czystą deseczką, a gdy masa stwardnieje kroić małe kawałeczki.
Nadesłał(a) autor anonimowy, dnia: 2000-09-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Blok w waflu (wegańska)
Ziemniaki w waflu, smażone (wegańska)
Babka amarantusowa (bez ograniczeń)
Ciastka amarantusowe (bez ograniczeń)
Kluski amarantusowe (bez ograniczeń)
Drożdżowy chleb amarantusowy (lakto-wege)
Ciastka amarantusowe z wiśniami (bez ograniczeń)
Kuleczki bakaliowe-amarantusowe (wegańska & RAW)
Pasta amarantusowo-chrzanowa (lakto-wege)
Zupa amarantusowo-porowa (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas