7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Omlet z fasolką szparagową



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

fasolka szparagowa
czosnek
2 jajka
sól
pieprz
olej do smażenia

Przygotowanie:

Fasolkę ugotować, czosnek pokroić. Jajka ubić z solą, pieprzem i 2 łyżkami wody. Wylać na rozgrzany olej. Gdy się zetną zsunąć omlet z patelni.
Włożyć fasolkę i czosnek, podsmażyć, ułożyć na omlecie, złożyć go na pół.

Wskazówki i uwagi:

Można podawać z kaszą gryczaną - otrzymamy świetny obiad ;)
Nadesłał(a) palula, dnia: 2009-04-14 12:38:15.416
Źródło/autor przepisu: na podstawie www.przepisy.org
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Fritatta (omlet włoski) z fasolką szparagową (ovo-wege)
Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege)
Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska)
Fasolka szparagowa (weki) (wegańska)
Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege)
Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege)
Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń)
Fasolka szparagowa w szpinaku z dodatkami (wegańska)
Gulasz z fasolki szparagowej z papryką (lakto-wege)
Ostra fasolka szparagowa z migdałami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas