7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kania (sowa) smażona



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

kania, zwana także sową
sól
olej

Przygotowanie:

Kanię kładziemy na rozgrzany olej - szarą stroną w dół. Podczas gdy dół się smaży. górę oprószamy szczyptą soli. Jak trochę się skurczy. to obracamy na drugą stronę i smażymy do momentu, aż stanie się całkiem płaska. Smacznego!

Wskazówki i uwagi:

Podajemy z chlebem.
Nadesłał(a) Wanieczek, dnia: Aug 31, 2008
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kania (sowa) smażona w panierce (wegańska)
Sowa z sera i warzyw (lakto-wege)
Śniadaniowy mix kasz z kalafiorem i masłem migdałowym (wegańska)
Sos sojowo-pomidorowo-paprykowy do makaronu, kasz (wegańska)
Bossski sos pomidorowy do gołąbków, warzyw, kasz, czegokolwiek (wegańska)
Smażony kalafior z ryżem (wegańska)
Makaron smażony z cukinią (wegańska)
Smażona feta w panierce (bez ograniczeń)
Smażony kabaczek + jajko (ovo-wege)
Makaron smażony z jajkami (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas