7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii

Jak pomidorowa "pastella" pewnej firmy tylko bez E... "ulepszaczy" ;)

Średnia ocena: [4.8 z 4 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [3]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

majonez roślinny
pomidory suszone w oliwie
świeża bazylia
sól
pieprz

Przygotowanie:

Pomidory wkładamy do miksera, umytą świeżą bazylię oraz majonez dokładamy do pomidorów (ilość zależy od upodobań smakowych), całość miksujemy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego! :)
Nadesłał(a) agapotrykus, dnia: Jul 1, 2008
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Wyjątkowo pyszna! Jak pastella ;)
~Mateusz Mar 7, 2015

dobre!
~ania Dec 30, 2012

Pysznościowe! :)
kasiarka Dec 18, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z suszonych pomidorów z majonezem (ovo-wege)
Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege)
Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami (wegańska)
Pasta z ciecierzycy i suszonych pomidorów (wegańska)
Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska)
Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska)
Fava - grochowa pasta do pieczywa (wegańska)
Pasta z zielonej soczewicy i suszonych pomidorów (wegańska)
Pasta z jabłka, suszonych pomidorów i maku (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas