7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta fasolowo-sojowa o smaku czosnkowym

Smaczna pasta na kanapki

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 10 osób

ugotowana, zmielona soja - 6 łyżek
fasola czerwona - pół puszki
przecier pomidorowy - 2 łyżki
czosnek - sproszkowany, od serca ;)
pieprz

Przygotowanie:

Rozgniatamy fasolę, dodając soję. Mieszamy i robimy "papkę".
Dodajemy koncentrat pomidorowy. Mieszamy. Dodajemy pieprz i czosnek. Mieszamy ;)

Wskazówki i uwagi:

Dobrze smakuje podana na pieczywie chrupkim, posypana szczypiorkiem. Ma ciekawy, czosnkowy smak.
Nadesłał(a) Magda-Andrzej, dnia: Jun 7, 2008
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Pyszne!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest tak łatwa do zrobienia i taka przepyszna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam!!!
~hopla Jun 10, 2011

Super, super, super:D
Miałam akurat ugotowaną soję, bo robiłam pasztet i postanowiłam wypróbować:))
Pyycha!
Olga Jan 24, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zimowa pasta fasolowa (wegańska)
Pasta pomidorowo fasolowa (wegańska)
Pasta fasolowa z czosnkiem (wegańska)
Pasta fasolowo-orzechowa (wegańska)
Sos jabłkowo-czosnkowy 5 smaków (wegańska)
Mleko sojowe o smaku kokosa lub wanilii (wegańska)
Tofu-pasta o smaku wędzonej makreli :) (wegańska)
Zupa fasolowa z grzankami czosnkowymi we włoskim stylu (lakto-wege)
Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska)
Pasta czosnkowa (w słoiczku) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas