
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:4 średnie liście sałaty
1 średni pomidor 1/2 puszki fasoli czerwonej w zalewie 2 plastry sera typu masdamer ok. 1/2 łyżeczki oliwy ew. sól Przygotowanie:
Skroić na drobne kawałki pomidora i sałatę. Dodać pokrojony drobno ser, polać fasolą. Następnie wymieszać i dolać oliwy. Można dosolić do smaku.
Wskazówki i uwagi:Nie żałujcie zalewy, bo jest słodka, a ser dość gorzki. Świetnie się później komponują w smaku :-))
Nadesłał(a) ~echofiordów,
dnia: Mar 13, 2008
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Ryż z czerwoną fasolą w pomidorach (wegańska)Sałata z pomidorem, ogórkiem i serem owczym lub kozim (lakto-wege) Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege) Soczyste burrito z czerwoną fasolą (wegańska) Bakłażan nieźle nafaszerowany czerwoną fasolą z ryżem (wegańska) Chili z cukinią, czerwoną fasolą i tofu (wegańska) Owsianka z czerwoną fasolą i ogorkiem konserwowym (wegańska) Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami (wegańska) Proste pseudo-risotto by me (z czerwoną fasolą) (wegańska) Surówka z papryki czerwonej, selera i sałaty (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |