7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Soyburger ŻabyTaki freestyle, ale fajnie smakuje, zapewniam. Spodoba się tym, którzy niedawno przeszli na wege i może tęsknią za fast foodami.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osobybułka (może być taka z sezamem),
2 kotlety sojowe, 1 burak, ogórek kiszony, masło roślinne Przygotowanie:Buraczka wstawić do piekarnika, niech się opieka przez jakieś 20 min., a jak większy, to dłużej. W tym czasie zabieramy się za sojaki, czyli duszę buły. Wszystko oczywiście pod kierownictwem przepisu z opakowania :) Miękkiego buraka obrać i pokroić w "plajzderki".
Bułę przekroić, posmarować masłem i podpiec aż masło się stopi. Teraz do buły pakuje się w następującej kolejności: plasterki ogórka, kotlety, buraczka.
Nadesłał(a) ~Kaśka,
dnia: May 18, 2007
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |