7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zielona pasta groszkowo-brokułowa

Smakuje fantastycznie z serem wędzonym (ale to opcja już nie dla wegan), najlepiej na pieczywie razowym.

Średnia ocena: [4.666666666666667 z 3 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 szklanki młodego, zielonego groszku
1 średni brokuł
kropla oliwy z oliwek
pół pęczka koperku
sól
pieprz

Przygotowanie:

Gotujemy groszek i brokułka. Rozdrabniamy blenderem, mikserem czy też widelcem, dodajemy kroplę oliwy z oliwek, koperek, solimy, obficie pieprzymy i otrzymujemy pyszną pastę :)

Wskazówki i uwagi:

Jeżeli chcesz ją przechowywać, pasteryzuj ok. 20 min. Może stać wtedy w lodówce naprawdę długo (chociaż u mnie nie leży dłużej niż 2 dni ;))
Nadesłał(a) mala_kaha, dnia: 2006-07-18 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Naleśniczniki zielone brokułowe (bez ograniczeń)
Pasta brokułowo - bakłażanowa (wegańska)
Pasta brokułowa ze słonecznikiem (wegańska)
Pasta brokułowa z czosnkiem (wegańska)
Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska)
Zielona zupa-krem cukiniowo-brokułowa (wegańska)
Kanapkowa pasta brokułowa z pieczarkami (wegańska)
Pasta marchewkowa lub brokułowa ze słonecznika na oko (wegańska)
Pasta zielona kartoflanka z groszkiem i czosnkiem (wegańska)
Zielona pasta z soczewicy z ogórkami konserwowymi i imbirem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas