7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Cukiniowe łódeczki faszerowane kaszą z warzywami i żółtym serem
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 4 osób4 cukinie
kasza gryczana lub perłowa pieczarki cebulka dowolne warzywka bułka tarta jajko ser żółty tłuszcz do smażenia Przygotowanie:Cukinie przekroić wzdłuż, wydłubać środek. Kaszę ugotować.
Pieczarki umyć, obrać i pokroić, podobnie jak pozostałe warzywa. Wszystko to podsmażyć na patelni. Kaszę wymieszać z usmażonymi warzywami, dodać trochę bułki tartej, wbić jajko i dodać część startego żółtego sera. Faszerować tym cukinie, na wierzch posypać resztą sera. Zapiec w piekarniku. SMACZNEGO! :)
Nadesłał(a) Aquedita,
dnia: Aug 10, 2005
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pomidory faszerowane kaszą gryczaną z warzywami i serem pleśniowym (lakto-wege)Patison faszerowany kaszą jaglaną z warzywami (wegańska) kabaczek nadziewany serem żółtym i warzywami (bez ograniczeń) Ziemniaki faszerowane jajkiem z rzodkiewkami i serem żółtym, zapiekane (bez ograniczeń) Zupa neapolitańska - z warzywami, długim makaronem i żółtym serem (lakto-wege) Pierogi z kaszą i serem (lakto-wege) Pomidory faszerowane kaszą jaglaną (wegańska) Spaghetti cukiniowe (z duszonymi warzywami) (wegańska) Cukinia faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i cebulą (lakto-wege) Kabaczek faszerowany kaszą z tofu i pomidorami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Orionka Sep 2, 2005