7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta jajeczna doprawiona musztardą



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

1 jajko
5 dag masła
2 łyżki śmietany
1 łyżeczka musztardy
sól
pieprz

Przygotowanie:

Jajko ugotować na twardo, utrzeć z masłem, śmietaną i musztardą. Dodać sól i pieprz do smaku.
Nadesłał(a) ~Iwonka :-))), dnia: May 6, 2005
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska)
Pasta sojowa do kanapek, z musztardą i serkiem (bez ograniczeń)
Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska)
Pasta z awokado doprawiona cebulą i jarzynką (wegańska)
Kotleciki jajeczne (ovo-wege)
Kotlety jajeczne (ovo-wege)
Sałatka jajeczna z rzeżuchą (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas