7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:1 jajko
5 dag masła 2 łyżki śmietany 1 łyżeczka musztardy sól pieprz Przygotowanie:Jajko ugotować na twardo, utrzeć z masłem, śmietaną i musztardą. Dodać sól i pieprz do smaku.
Nadesłał(a) ~Iwonka :-))),
dnia: May 6, 2005
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege) Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń) Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska) Pasta sojowa do kanapek, z musztardą i serkiem (bez ograniczeń) Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska) Pasta z awokado doprawiona cebulą i jarzynką (wegańska) Kotleciki jajeczne (ovo-wege) Kotlety jajeczne (ovo-wege) Sałatka jajeczna z rzeżuchą (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |