7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:3 ugotowane na twardo jajka
1 świeży ogórek (ten długi;) 1 lub 1,5 szklanki ugotowanego ryżu puszka kukurydzy koperek majonez sól pieprz Przygotowanie:Ogórka i jajka pokroić w kosteczkę, dorzucić ryż, kukurydzę i posiekany koperek, dodać majonez, przyprawić.
Nadesłał(a) ~Dorota,
dnia: Feb 17, 2005
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka wiosenna z makaronem ryżowym, ogórkiem, kukurydzą i fasolką (ovo-wege)Sałatka wiosenna z jajkami, rzodkiewką i kukurydzą w sosie majonezowo-smietanowym (bez ograniczeń) Sałatka pieczarkowa z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka ziemniaczana z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka ryżowa z kukurydzą, papryką, żółtym serem i kiszonym ogórkiem (lakto-wege) Sałatka z makaronem tortellini, ogórkiem, pomidorami i jajkami (ovo-wege) Sałatka z brokułem, ogórkiem, jajkami i serem feta (bez ograniczeń) Sałatka wiosenna z jajkami i rzodkiewką w sosie majonezowo-smietanowym (bez ograniczeń) Żółta sałatka ryżowa z orzechami włoskimi i kukurydzą (lakto-wege) Sałatka ryżowa z awokado, ananasem i kukurydzą (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |