7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Nalewka jałowcowa



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

100 g utłuczonych jagód
0,5 l spirytusu 70-proc.

Przygotowanie:

Jagody zalać spirytusem i odstawić na 10 dni.

Wskazówki i uwagi:

Pić 1 lub 2 razy dziennie po 10-20 kropli w kieliszku wody w zaburzeniach trawienia. W bólach reumatycznych i nerwobólach wcierać ją w bolące miejsca.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Jul 6, 2004
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 2/2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

nalewka truskawkowa (wegańska)
nalewka na śliwkach suszonych (wegańska)
nalewka na spokojny sen (wegańska)
Nalewka z hyzopu lekarskiego (wegańska)

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas