7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zielone masło (ziołowe)



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 10 osób

świeża zielenina: pietruszka, koper, tymianek, zioła
25 dag masła

Przygotowanie:

Zieleninę umyć, osuszyć, drobno posiekać.
Masło utrzeć i wymieszać z ziołami.

Wskazówki i uwagi:

Takie masło można podawać do młodych ziemniaków albo świeżego chleba.

Do masła można także dodać czosnek lub curry.
Nadesłał(a) ~roslina, dnia: 2004-06-14 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zielona sałatka z kiełkami i czosnkowo-ziołowym winegretem (wegańska & RAW)
Masło grzybowe (lakto-wege)
Kapusta na maśle (lakto-wege)
Masło szpinakowe (lakto-wege)
Masło orzechowe 4 (wegańska)
,,Masło" pomidorowe (wegańska)
Sos ziołowy 1 (lakto-wege)
Omlet ziołowy (bez ograniczeń)
Masło z awokado z czosnkiem (wegańska)
Czosnkowe masło z awokado (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas