 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska Składniki:125 g fasolki szparagowej
 cząber 1/2 główki sałaty lodowej 2 dymki 5 rzodkiewek 1 pomarańcza 1 łyżka oliwy 1 łyżka czerwonego octu winnego musztarda sol i pieprz natka 1 łyżka pestek słonecznika Przygotowanie:Fasolkę oczyścić, umyć i gotować z cząbrem na małym ogniu ok. 10 min. Wyjąć fasolkę do osączenia. Sałatę umyć, osuszyć i porwać na małe kawałki. Dymki posiekać drobno razem ze szczypiorem. 
 Rzodkiewki umyć i pokroić w ósemki. Pomarańcze obrać i podzielić na cząstki. Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać. Z oliwy, octu, przypraw i natki zrobić sos. Polać nim sałatkę, a na końcu posypać pestkami słonecznika. 
		
			
		
		Nadesłał(a) Rena, 
		dnia: 2004-05-02 00:00:00.0 Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, wydanie specjalne: Kalendarz 2004 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Kaszka pełna witamin (wegańska)Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas | 
super.
~huboo 2004-05-18 00:00:00.0