
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 litr soku morelowego
2 łyżki cukru owoce - brzoskwienie surowe albo z puszki agar - sprawdzić w instrukcji na opakowaniu, w moim przypadku 1/8 torebki bita śmietana Przygotowanie:
Sok wlać do garnka i zagotować z cukrem i agarem; mieszać, aby cukier się rozpuścił. W międzyczasie w pucharkach albo miseczkach ułożyć brzoskwinie, później zalać masą i włożyć do lodówki. Jak stężeje, podawać z bitą śmietaną.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: Mar 21, 2004
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Brzoskwinie z grilla (wegańska+miód)Brzoskwinie zapiekane (bez ograniczeń) Brzoskwinie po włosku (wegańska) Banany w kremie morelowym (lakto-wege) Dżem morelowo-jabłkowy (wegańska) Brzoskwinie z jogurtem orzechowym (lakto-wege) Brzoskwinie w sosie serowym (lakto-wege) Gorące pikantne brzoskwinie (wegańska) Koktajl-jogurt morelowy. Poezja! (wegańska & RAW) Rogaliki jaglano-morelowe na zakwasie (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |