7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Lemoniada z miodem aromatyzowana anyżem



Rodzaj diety: wegańska+miód

Składniki:

0,5 kg cytryn
4 łyżki miodu
1,5 l wody
0,5 łyżki anyżu

Przygotowanie:

Wycisnąć cytryny. Sok zmieszać z wodą wcześniej przegotowaną z anyżem. Przestudzić i dodać miód.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2003-11-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Wegetarianizm po mistrzowsku", Autorka: Ewa Kmiecik. Wyd: Natur Art.2000.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Lemoniada (wegańska & RAW)
Wiśniada - wiśniowa lemoniada (wegańska & RAW)
Pomarańczowa lemoniada lodowa (wegańska & RAW)
Lemoniada ze skórką pomarańczową (wegańska)
Herbata z miodem (wegańska+miód)
Jajecznica z miodem (ovo-wege)
Napój z miodem (wegańska+miód)
Sos chlebowy na mleku, aromatyzowany goździkami (lakto-wege)
Na upalne lato: woda aromatyzowana cytryną (wegańska & RAW)
Selery duszone w mleku, aromatyzowane cytryną (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas