7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska+miód
Składniki:0,5 kg cytryn
4 łyżki miodu 1,5 l wody 0,5 łyżki anyżu Przygotowanie:Wycisnąć cytryny. Sok zmieszać z wodą wcześniej przegotowaną z anyżem. Przestudzić i dodać miód.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Nov 23, 2003
Źródło/autor przepisu: "Wegetarianizm po mistrzowsku", Autorka: Ewa Kmiecik. Wyd: Natur Art.2000.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Lemoniada (wegańska & RAW)Wiśniada - wiśniowa lemoniada (wegańska & RAW) Pomarańczowa lemoniada lodowa (wegańska & RAW) Lemoniada ze skórką pomarańczową (wegańska) Herbata z miodem (wegańska+miód) Jajecznica z miodem (ovo-wege) Napój z miodem (wegańska+miód) Sos chlebowy na mleku, aromatyzowany goździkami (lakto-wege) Na upalne lato: woda aromatyzowana cytryną (wegańska & RAW) Selery duszone w mleku, aromatyzowane cytryną (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |