7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fasolka po meksykańskuPrzepis stworzyłam sama. Jeśli nie odparujemy wody do końca, tylko zostawimy potrawę trochę rzadszą, to można ją podawać razem z ryżem (jako sos meksykański). Ja polecam jako samodzielną potrawę na gęsto.
Średnia ocena:
[4.9
z 8 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [6]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby1/2 czerwonej papryki
większy pomidor 1/2 średniej cebulki mieszanka fasolowa w puszce (DAVIA) - lub puszka czerwonej fasolki przyprawy: papryka w proszku, pieprz, sos sojowy (półsłodki), chilli łyżka oliwy z oliwek Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Makaron po meksykańsku (wegańska)Naleśniki po meksykańsku (bez ograniczeń) Ogórki po meksykańsku - krótko "marynowane" w zalewie chili (wegańska) Kremowa fasola (lakto-wege) Zapiekanka z fasolką (bez ograniczeń) Fasolka "po bretońsku" (wegańska) Fasola po mołdawsku (wegańska) Fasola zapiekana (wegańska) Fasola z pieczarkami (wegańska) Fasolka z Nordmaru (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
AreWeAllWeAre Nov 1, 2013