7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
| 
		 | 
|
| 
		
		 | 
		
	
		 
		puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
	 | 
	
		
 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: ovo-wege 
	
	Składniki:2-3 jaja
 
		cebula lub pomidor sól, pieprz do smaku 2 pitty Przygotowanie:Ogrzej pittę (toster, mikrofalówka lub piekarnik w temperaturze ok. 175 stopni C) 
 
	Zrób jajecznicę. Wypełnij pittę jajecznicą. Podawaj natychmiast.  
		
		Nadesłał(a) admin, 
		dnia: 2003-07-23 00:00:00.0Źródło/autor przepisu: przepis nadesłany przez przedstawiciela firmy Quality Goods, producenta pitty (www.pitta.pl) 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 
				
			
		
		Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | 
	
	
		
		
			 
			
	
		Podobne wg nazwy:Pitta Tysiąca Wysp (lakto-wege)Chrupiąca pitta z serkiem topionym (lakto-wege) Pitta z serem feta po grecku (lakto-wege) Chińska jajecznica (ovo-wege) Jajecznica na grzankach (ovo-wege) Jajecznica z miodem (ovo-wege) Jajecznica z pomidorami (ovo-wege) Jajecznica z twarogiem (bez ograniczeń) Jajecznica z kurkami (bez ograniczeń) Jajecznica piperade (bez ograniczeń) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |