7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

tost z serem pleśniowym



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

cebula
cukinia
czarne oliwki
sol i pieprz
chleb tostowy
ser z plesnia

Przygotowanie:

Cebulke podsmazyc, dodac pokrojona w plasterki (ok. 0,5 cm grube) cukinie, pokrojone czarne oliwki, posolic, popieprzyc - smazyc az bedzie miekawe (ok. 5 min), polozyc na stostowany chleb tostowy, przykryc serem z plesnia i
zapiec w goracym piekarniku, az sie ser zacznie rozplywac - i slinka w ustach tez!

Wskazówki i uwagi:

Dodac musze, ze bierze sie ser z "niebieska" plasnia podobnych do gorgonzoli.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2003-06-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, przepis wysłał(a):"Monika Biermann" m_biermann.nospam@gmx.de
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z serem pleśniowym (bez ograniczeń)
Bułka z grilla z serem pleśniowym (lakto-wege)
Szpinakowa pizza z serem pleśniowym (lakto-wege)
Sałatka z serem pleśniowym, arbuzem i winogronami (lakto-wege)
Sałatka "piernikowa" z serem pleśniowym, owocami i bakaliami (lakto-wege)
Kremowa zupa pieczarkowa z serem topionym i pleśniowym (lakto-wege)
Sałatka buraczana z kiełkami amarantusa i serem pleśniowym (lakto-wege)
Sałatka makaronowo-brokułowa z serem pleśniowym (bez ograniczeń)
Ser pleśniowy kozi smażony i podany z warzywami (bez ograniczeń)
Zupa pomidorowa z gruszką i serem pleśniowym (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas