7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Papryka nadziewana mocno warzywowa i taka szaleńczo aromatycznaFeeria smaków i aromatów, niezapomniane wrażenia wizualne. Takie danka sprawiają, iż na buziach wielkie uśmiechy się pojawiają, a atmosfera przy stole od razu cieplejsza i milsza się staje.
Średnia ocena:
[3.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób4 papryki - najlepiej czerwone
1 średniej wielkości bakłażan 2 cebule średniej wielkości pieczarki 3 pomidory średniej wielkości oliwa z oliwek (ale nie extra vergine) sól pieprz garść startego, ostrego, żółtego sera, albo dwie garście do przyozdobienia: garść świeżej, posiekanej bazylii [można w zamian użyć suszonej - około łyżeczki] lub natka pietruszki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kapusta z grzybami mocno aromatyczna - idealna do łazanek, ale i sama doskonała bardzo! (wegańska)Papryka nadziewana pastą serową (lakto-wege) Papryka nadziewana ryżem i fasolą (wegańska) Nadziewane bakłażany (z papryką i zieleniną) (wegańska) Papryka nadziewana serkiem wiejskim i serem owczym (lakto-wege) Papryka nadziewana kukurydzą z serem, dymką i pomidorami (lakto-wege) Papryka nadziewana kaszą gryczaną z pieczarkami (wegańska) Bakłażan nadziewany ziemniakami z papryką, po hindusku (wegańska) Papryka nadziewana grochem i pesto z rukoli (wegańska) Papryka nadziewana ryżem, z sosem pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Genowefa May 27, 2009