7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

ziemniaczany farsz do nalesnikow (z orzechami i koperkiem)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

ziemniaki
cebula
tluszcz
koperek - duzo
orzechy wloskie

Przygotowanie:

ugotować ziemniaki, zrobić z nich papę, dodać pokrojoną drobno cebulę, uprzednio zeszkloną na patelni w tłuszczu, dodać masę koperku i posiekane orzechy włoskie... wypchać tym naleśnika, wyłączyć komórkę i odpaść.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-04-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: ircx.pl.polskavege, przepis podany przez gzyre (marabuk@polbox.com)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pierogi podlaskie (z farszem ziemniaczanym) (wegańska)
Krokiety ziemniaczane z orzechami włoskimi (wegańska)
Farszynki wegańskie - ziemniaczane kotlety z farszem z soi (wegańska)
Kotlety ziemniaczane z farszem z ryżu i warzyw (wegańska)
Sałatka babska czyli ziemniaczana z ogórkami świeżymi, małosolnymi i koperkiem (wegańska)
Kulki ziemniaczane z orzechami włoskimi i cebulką (wegańska)
Krokiety ziemniaczane z orzechami włoskimi i natką (wegańska)
Brokuły z wody z koperkiem (wegańska)
Kotlety jarzynowe z koperkiem i ziołami (bez ograniczeń)
Boski sos z cukinią i koperkiem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas