7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Jabłka pieczone z rodzynkami i dżemem

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

jabłka - po jednym na twarz
gęsty dżem
rodzynki
+ folia aluminiowa

Przygotowanie:

Jabłka umyć, wydrążyć środek (znaczy pestki i ogryzek), włożyć na dno rodzynki, a na nie dżem.

Zawinąć w folię aluminiową zgniatając ją u góry, włożyć do piekarnika na jakieś 20-30 minut. Podać oczywiście w lekko rozwiniętej folii.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-01-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Magdalena W.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

ten deser był pyszny
~wer 2003-10-22 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jabłka pieczone z rodzynkami, migdałami, miodem i cynamonem (lakto-wege)
Jabłka pieczone z rodzynkami i sokiem pomarańczowym (wegańska)
Jabłka pieczone z winnymi rodzynkami i sosem karmelowo-śmietankowym (lakto-wege)
Jabłka pieczone z amarantusem (wegańska)
Buchty drożdżowe pieczone, nadziewane powidłami lub dżemem (bez ograniczeń)
Surówka z marchwi i jabłka z rodzynkami (wegańska & RAW)
Sałatka z pora, jabłka, marchewki i rodzynek z sezamem (wegańska)
Ryż pieczony z jabłkami i rodzynkami (wegańska)
Pieczone jabłka nadziewane kremem owocowo-imbirowym (bez ograniczeń)
Jabłka pieczone z migdałami, konfiturami i aromatycznym winnym sosem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas