7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Deser kokosowo-jabłkowy z migdałami



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

3 duże jabłka
1 filiżanka migdałów
6 łyżek wiórków kokosowych
3 łyżki rodzynek
4-5 łyżeczek miodu lub słodu
1 łyżeczka cynamonu lub cukru waniliowego lub aromat (np. rumowy)
6 łyżek soku jabłkowego lub cytrynowego

Przygotowanie:

Utrzeć jabłko na tarce, wymieszać z posiekanymi migdałami i pozostałymi składnikami.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Jan 1, 2003
Źródło/autor przepisu: "Scenariusze przyjęć" - pod redakcja Alicji Filochowskiej-Pietrzyk, Dziennikarska Spółdzielnia Wydawnicza "KOBIETA I ŻYCIE", 1992, seria "Poradnik PANI"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Deser: banan z migdałami (wegańska)
Deser marchwiowo-jabłkowy (wegańska)
Kokosowy deser z tapioki (wegańska)
Ciasto jabłkowo-kokosowe (bez ograniczeń)
Deser jabłkowy z płatkami kukurydzianymi (wegańska)
Okarnik (tudzież okarowiec) jabłkowo-gruszkowy z migdałami (wegańska)
Ciasto kokosowo-jabłkowe z okary (wegańska)
Zapiekany deser jabłkowo-bananowo-cynamonowy (wegańska)
Kokosowo-migdałowy krem zbożowy (pyszny i prosty makrobiotyczny deser) (wegańska)
Mus jabłkowy kokosowo-waniliowy - najpyszniejszy do kanapek, naleśników, hit! (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas