7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:3 duże jabłka
1 filiżanka migdałów 6 łyżek wiórków kokosowych 3 łyżki rodzynek 4-5 łyżeczek miodu lub słodu 1 łyżeczka cynamonu lub cukru waniliowego lub aromat (np. rumowy) 6 łyżek soku jabłkowego lub cytrynowego Przygotowanie:Utrzeć jabłko na tarce, wymieszać z posiekanymi migdałami i pozostałymi składnikami.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Jan 1, 2003
Źródło/autor przepisu: "Scenariusze przyjęć" - pod redakcja Alicji Filochowskiej-Pietrzyk, Dziennikarska Spółdzielnia Wydawnicza "KOBIETA I ŻYCIE", 1992, seria "Poradnik PANI"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Deser: banan z migdałami (wegańska)Deser marchwiowo-jabłkowy (wegańska) Kokosowy deser z tapioki (wegańska) Ciasto jabłkowo-kokosowe (bez ograniczeń) Deser jabłkowy z płatkami kukurydzianymi (wegańska) Okarnik (tudzież okarowiec) jabłkowo-gruszkowy z migdałami (wegańska) Ciasto kokosowo-jabłkowe z okary (wegańska) Zapiekany deser jabłkowo-bananowo-cynamonowy (wegańska) Kokosowo-migdałowy krem zbożowy (pyszny i prosty makrobiotyczny deser) (wegańska) Mus jabłkowy kokosowo-waniliowy - najpyszniejszy do kanapek, naleśników, hit! (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |