7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:pieczarki
olej do smażenia ser żółty pikantny jajka groszek majonez sól pieprz Przygotowanie:Jajka ugotować na twardo. Podsmażyć starte pieczarki. Na grubej tarce zetrzeć ser żółty, dodać jajka i groszek. Całość połączyć majonezem i przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Nov 25, 2002
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: walkie
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka pieczarkowa z jajkami i szczypiorkiem (ovo-wege)Sałatka pieczarkowa z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka pieczarkowo-marchwiowa z jajkami i majonezem (bez ograniczeń) Brokułowa sałatka z groszkiem konserwowym i jajkami (ovo-wege) Sałatka z brokułem, ogórkiem, jajkami i serem feta (bez ograniczeń) Sałatka z serem żółtym i groszkiem (bez ograniczeń) Sałatka ryżowa z groszkiem i żółtym serem (lakto-wege) Sałatka brokułowa z żółtym serem, pomidorem, kukurydzą i groszkiem (lakto-wege) Sałatka ziemniaczana z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka z pieczarkami, jajkami i tofu (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |