7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pszenica z jabłuszkiem i bakaliami



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

szklanka namoczonej pszenicy
jabłko
rodzynki lub różne pestki itp.

Przygotowanie:

Pszenicę ugotować (50-60 min.), dodać rodzynki i starte jabłko.
Nadesłał(a) dafney, dnia: Aug 18, 2002
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

pszenica jest pyszna. ja w okolicach wigilii wyprobowalam kutie z pszenica, czyli jako dodatek plynny miod, orzechy - laskowe, nerkowca, mak zmielony, rodzynki;-)
~nat Jan 10, 2010

Ojojoj, różne...
~Madzianda Aug 20, 2006

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Deser z pszenicy z bakaliami (wegańska)
Deser z pszenicy/żyta z jabłkami i bakaliami (wegańska)
Pszenica z truskawkami (lakto-wege)
"Tatar" z pszenicy (wegańska)
Kalafior z pszenicą (wegańska)
Trzy kolory z pszenicą (wegańska)
Kotlety z pszenicy z majerankiem (wegańska)
Jogurt z owocami i kiełkami pszenicy (lakto-wege)
Krem czekoladowy z kiełków pszenicy (bez ograniczeń)
Zupa ze skiełkowanej pszenicy (wg Małachowa) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas