7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Agrestowe "powidełka"

Barbara: Używam też tego sposobu do innych owoców.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

agrest
cukier

Przygotowanie:

Część agrestu rozgotować na mus, zagęścić i dosłodzić. Resztę wstawić do mikrofali na 4-5 min. Sok odlać (jest super!) i owocki - zagotowane, lecz w całości dodać do musu, delikatnie zamieszać i do słoików.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2002-08-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Barbara (barbara@chemnet.com.pl) z pl.rec.kuchnia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Agrestowe konfitury z ziołami (wegańska)

Nowości:

Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)
Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege)
Ostra soczewica na pomidorach (wegańska)
Indyjski miszmasz z batatem (wegańska)
Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska)
Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege)
Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska)
Hawajska surówka (wegańska)
Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska)
Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas