7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Agrestowe "powidełka"

Barbara: Używam też tego sposobu do innych owoców.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

agrest
cukier

Przygotowanie:

Część agrestu rozgotować na mus, zagęścić i dosłodzić. Resztę wstawić do mikrofali na 4-5 min. Sok odlać (jest super!) i owocki - zagotowane, lecz w całości dodać do musu, delikatnie zamieszać i do słoików.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2002-08-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Barbara (barbara@chemnet.com.pl) z pl.rec.kuchnia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Agrestowe konfitury z ziołami (wegańska)

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas