
7739 przepisów wegetariańskich
w tym 4927 wegańskich
w tym 4927 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Agrestowe "powidełka"Barbara: Używam też tego sposobu do innych owoców.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:agrest
cukier Przygotowanie:
Część agrestu rozgotować na mus, zagęścić i dosłodzić. Resztę wstawić do mikrofali na 4-5 min. Sok odlać (jest super!) i owocki - zagotowane, lecz w całości dodać do musu, delikatnie zamieszać i do słoików.
Nadesłał(a) pat,
dnia: Aug 10, 2002
Źródło/autor przepisu: Barbara (barbara@chemnet.com.pl) z pl.rec.kuchnia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Agrestowe konfitury z ziołami (wegańska)Nowości:Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ziemniaczana parmigiana (lakto-ovo-wege) Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska) Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege) Ostra soczewica na pomidorach (wegańska) Indyjski miszmasz z batatem (wegańska) Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska) Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |