7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Farsz naleśnikowy = szpinak, czosnek + sos sojowy i "chwasty"

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

500 g szpinaku
czosnek
sos sojowy
bazylia
natka pietruszki
sól, biały pieprz

Przygotowanie:

Szpinak udusić, dodać czosnek, bazylię, pieprz, sól, sos sojowy i dusić chwilkę i farsz gotowy ;-)

Posmarować naleśniki, zwinąć w ruloniki i zapiec chwilkę w piekarniku, posypać natką pietruszki i gotowe ;-) Do tego podaję pomidorki i już ;-)))

Wskazówki i uwagi:

Kaliope: "Mój brat lubi te naleśniki zapieczone z serem żółtym (w wersji lakto-wege), tez niezłe ;-)))))))"
Nadesłał(a) pat, dnia: 2002-08-17 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Kaliope z pl.rec.kuchnia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

bardzo dobre, lecz ja dodałem troche słodkiej papryki i oregano, ogolnie pycha ;)
~Kleju 2010-03-18 15:31:32.612

:-/
~ele 2007-08-10 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Farsz - szpinak, tofu i czosnek (wegańska)
Szpinak w cieście naleśnikowym (wegańska)
Kotlety (lub farsz naleśnikowy) z kaszy gryczanej i twarogu (bez ograniczeń)
Farsz - szpinak, tofu i pomidory suszone (wegańska)
Parówki sojowe w cieście naleśnikowym z serem (lakto-wege)
Kartacze z farszem z granulatu sojowego (wegańska)
Naleśnikowe rożki z farszem fasolowym zapiekane z serem (nadzienie) (lakto-wege)
Czosnek z grilla (wegańska)
Lasagne z pomidorowym farszem z pieczarkami i granulatem sojowym (wegańska)
Kołduny litewskie (z farszem z granulatu sojowego) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas