7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:500 g wydrylowanych wiśni
1 opakowanie serka homogenizowanego 2-3 jajka cukier do smaku Przygotowanie:Żółtka utrzeć z cukrem, wymieszać z serkiem. Dodać wiśnie i pianę z białek ubitą na sztywno na parze, wymieszać. Podawać w pucharkach ozdabiając kilkoma wiśniami.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Mar 24, 2002
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Deser brzoskwiniowy z midowym serkiem homogenizowanym (lakto-wege)Naleśniki z serkiem homogenizowanym i owocami (bez ograniczeń) Pączki kładzione z serka homogenizowanego (bez jajek) (lakto-wege) Szybkie pączki kładzione z serka homogenizowanego (bez ograniczeń) Koktajl bananowy z waniliowym serkiem homogenizowanym (lakto-wege) Gruszki nadziewane serkiem homogenizowanym z kakao (lakto-wege) Kluseczki kładzione "coś pysznego" (z tofu zamiast serka homogenizowanego) (wegańska) Muffinki kokosowe z wiśniami (ovo-wege) Chłodnik z truskawek i wiśni (bez ograniczeń) Ciastka amarantusowe z wiśniami (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |