7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z selera z zieleniną

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1/4 średniego selera korzeniowego
1 łyżka jogurtu naturalnego bez cukru
1 łyżka drobno posiekanej zieleniny
sok z cytryny
pieprz

Przygotowanie:

Seler ugotować, następnie zetrzeć na drobnej tarce, zakwasić sokiem z cytryny i wymieszać z jogurtem, zieleniną i pieprzem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Mar 16, 2002
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 11/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege)
Pasta z jajka i zieleniny (bez ograniczeń)
Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną (ovo-wege)
Fasola - pasta z pomidorem, czosnkiem i zieleniną (wegańska)
Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Pasta z ciecierzycy i selera naciowego (wegańska)
Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege)
Pasta / pasztet warzywny (z selera, marchewki i ew. pieczarek) (ovo-wege)
Pasta z płatków owsianych, marchwi i selera (wegańska)
Pasta z czerwonej soczewicy i selera naciowego (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas