7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby4 jajka
3 łyżki rzeżuchy 2 łyżki jogurtu płaska łyżeczka musztardy sól pieprz Przygotowanie:Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i drobno posiekać. Dodać jogurt wymieszany z musztardą i pokrojoną rzeżuchą, sól i pieprz do smaku. Wymieszać. Podawać z razowym pieczywem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Mar 2, 2002
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka ryżowa z awokado i rzeżuchą (wegańska)Sałatka jajeczna z warzywami i prażonym makiem (bez ograniczeń) Pasztet z soczewicy z warzywami i rzeżuchą (ovo-wege) Kotleciki jajeczne (ovo-wege) Kotlety jajeczne (ovo-wege) "Jajeczna" pasta z awokado (wegańska) Groszek ptysiowy 2-jajeczny (bez ograniczeń) Sałata rzymska z ogórkiem, kaparami, szczypiorkiem i rzeżuchą (wegańska & RAW) Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege) Zapiekanka warzywna z sosem jajecznym (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |