7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka z arbuza i gruszek ze szczyptą imbiru



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 4 osób

1/2 średniego arbuza
4 średnie, miękkie gruszki

sos:
3 łyżki płynnego miodu/ słodu
sok z 1 cytryny
2 łyżki sherry
szczypta imbiru

Przygotowanie:

Arbuza i gruszki obrać, usunąć pestki, pokroić w kostkę. Miód połączyć z sokiem z cytryny, sherry i imbirem. Tak przygotowanym sosem polać owoce i odstawić je na 15 minut do lodówki.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-03-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety z boczniaka ze szczyptą imbiru (bez ograniczeń)
Sos czereśniowy ze szczyptą imbiru (wegańska)
Sałatka owocowa z arbuza i owoców (wegańska & RAW)
Sałatka z serem pleśniowym, arbuzem i winogronami (lakto-wege)
Bardzo aromatyczna konfitura z gruszek z imbirem (wegańska)
Sałatka owocowa z morelami i gruszkami (wegańska & RAW)
Sałatka z gruszek, winogron, papryki i pomidorów (wegańska)
Sałatka z buraków i gruszek z pietruszkowym pesto (wegańska)
Chłodnik z arbuza i malin (lakto-wege)
Potrawka (sałatka) ziemniaczana z gruszkami lub jabłkami i cebulą (ponoć szwajcarska) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas