
7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
w tym 4924 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 cukinia (200 g)
1 strąk czerwonej papryki 1 cebula dymka 1 ząbek czosnku 75 g sera feta 6 oliwek 1 kromka pieczywa tostowego sol i pieprz oliwa tymianek Przygotowanie:Jarzyny oczyścić i rozdrobnić, czosnek zmiażdżyć. Dodać pół łyżeczki tymianku. Usmażyć razem na 1 łyżeczce oleju. Przyprawić. Po zdjęciu z ognia posypać pokruszoną fetą i oliwkami.
Zjeść z tostem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Feb 25, 2002
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Warzywna patelnia z kuskusem (wegańska)Warzywna patelnia (kalafior, cukinia, jabłko) (wegańska) Nowości:Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege) Ostra soczewica na pomidorach (wegańska) Indyjski miszmasz z batatem (wegańska) Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska) Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege) Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska) Hawajska surówka (wegańska) Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska) Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |