7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Chłopska patelnia



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 cukinia (200 g)
1 strąk czerwonej papryki
1 cebula dymka
1 ząbek czosnku
75 g sera feta
6 oliwek
1 kromka pieczywa tostowego
sol i pieprz
oliwa
tymianek

Przygotowanie:

Jarzyny oczyścić i rozdrobnić, czosnek zmiażdżyć. Dodać pół łyżeczki tymianku. Usmażyć razem na 1 łyżeczce oleju. Przyprawić. Po zdjęciu z ognia posypać pokruszoną fetą i oliwkami.

Zjeść z tostem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Warzywna patelnia z kuskusem (wegańska)
Warzywna patelnia (kalafior, cukinia, jabłko) (wegańska)

Nowości:

Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)
Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege)
Ostra soczewica na pomidorach (wegańska)
Indyjski miszmasz z batatem (wegańska)
Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska)
Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege)
Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska)
Hawajska surówka (wegańska)
Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska)
Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas