7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Penne bigoli al limone



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 duze cytryny
duzo szczypiorku
2 lyzki posiekanej pietruszki
5 lyzek oliwy
sol i pieprz
500 g penne

Przygotowanie:

Zetrzec skorke z cytryny. Posiekac szczypiorek i pietruszke. Zmiksowac szczypiorek i pietruszke razem z sokiem z cytryn i 1 lyzka oliwy. Ugotowac paste. Wymieszac z reszta oliwy i pietruszkowo-szczypiorkowym sosem. Podawac
natychmiast.

Wskazówki i uwagi:

zamiast penne mozna uzyc spagetti
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-02-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: barbara@nalepa.se
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Penne z gorgonzolą (lakto-wege)
Penne z pesto i soją (wegańska)
Penne z sosem broqłowym (wegańska)
Penne z pieczarkami i warzywami (wegańska)
Penne Brokoli - zapiekanka z brokułami (lakto-wege)
Zapiekanka penne z brokułem i pieczarkami (lakto-wege)
Rurki (penne) z sosem z borowików (wegańska)
Spaghetti z cytryną [Vermicelli al limone] a właściwie śmietanowo-cytrynowym sosem (lakto-wege)
Makaron penne z brokułami, czosnkiem i parmezanem (lakto-wege)
Penne pełnoziarniste z sosem szpinakowo-niebieskim i oliwkami (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas