7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kotlety z tartych warzyw (włoszczyzny)



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

marchew
seler
pietruszka
2 jajka
3 łyżki mąki
sól
pieprz
inne przyprawy
ew. otręby
oliwa do smażenia

Przygotowanie:

Warzywa utrzeć na drobnej tarce. Dodać jajka i mąkę, przyprawić, wymieszać, można dodać otręby, żeby zagęścić. Uformować kotleciki i usmażyć na złoty kolor.
Nadesłał(a) Marta Jermaczek, dnia: 2001-12-10 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

bardzo prosta, tania i smaczna propozycja na obiad.
Rena 2002-02-19 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety z włoszczyzny (wegańska)
Soczewica z warzywami (włoszczyzną) (wegańska)
Kuskus z tartą, duszoną włoszczyzną (wegańska)
Kotlety warzywne z włoszczyzny i papryki (ovo-wege)
Zapiekanka z tartych warzyw (wegańska)
Tarta wegańsko-wegetariańska z warzywami (wegańska)
Farsz do tarty z warzyw i groszku (wegańska)
Makaron z warzywami i bułką tartą (wegańska)
Kotlety z włoszczyzny, fasolki szparagowej i groszku konserwowego (ovo-wege)
Kotlety z gotowanych jarzyn - kapusty i włoszczyzny (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas