7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 1 osoby

4 marchwie
pół litra wrzącej wody
1 cytryna

Przygotowanie:

Obrane marchwie utrzeć, rozmieszać z wrzącą wodą, przecedzić i połączyć z sokiem z cytryny.

Wskazówki i uwagi:

Sok można podawać z grzankami, w filiżankach.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Aug 2, 2000
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

robiłam nawet smacznyale wole tego typu soki z sokowirówki są bardziej marchewkowe !
agnmid Feb 25, 2012

chzba tak
~bartek.******* Nov 23, 2011

ahm.. czyli grzanki wrzucić do soku? :>
~asd Apr 11, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sok z marchwi, cebuli i selera naciowego (wegańska & RAW)
Sok marchewkowo-pomarańczowy (wegańska)
Sok ananasowo-bananowy (wegańska)
Sok malinowy na zimę (wegańska)
Sok z pomidorów i cebuli (wegańska)
Sok Ognisty Burak (wegańska & RAW)
Sok z moreli na wzmocnienie (wegańska & RAW)
Wzmacniający sok pokrzywowy (wegańska)
Sok jabłkowo-gruszkowy (wegańska)
napój z selerów i marchwi (wegańska+miód)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas