
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:200 g cukinii
1/2 cebuli 50 g sera feta 1/2 żółtka 2 łyżki natki 1 łyżeczka oliwy do smażenia Przygotowanie:
Cukinię zetrzeć, cebulę drobno posiekać, fetę rozgnieść widelcem z żółtkiem i natką. Składniki połączyć i smażyć placki na patelni teflonowej.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Nov 3, 2001
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 10/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Jestem zawiedziona, nie do usmażenia nawet na teflonowej patelni, składniki się rozpadają. Efekt końcowy mizerny
~justyna May 17, 2010 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Smażona cukinia a'la koreczki, z fetą i pomidorami (lakto-wege)Racuchy (ovo-wege) Szybka zupa-krem z cukinii z serem żółtym lub fetą (lakto-wege) Śródziemnomorskie racuchy (wegańska) Kartoflane racuchy (ovo-wege) Marchewkowe racuchy (bez ograniczeń) Racuchy na śniadanie (wegańska) Racuchy z kwiatami akacji (lakto-wege) Racuchy z czerwonym pesto (bez ograniczeń) Racuchy z serka waniliowego (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~marta l-m Dec 8, 2012