7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki makaronu świderki albo kolanka
papryka czerwona, żółta i zielona 2 pomidory kapary garść czarnych oliwek oliwa z oliwek świeża bazylia Przygotowanie:Do makaronu dodać papryki pokrojone w kostkę, pomidory bez skórki pokrojone w ćwiartki, kapary i oliwki. Wszystko polać oliwą z oliwek i posypać świeżą bazylią.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Oct 24, 2001
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Arielka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka śródziemnomorska z kuskusem, pomidorami i fetą (lakto-wege)Makaronowa sałatka śródziemnomorska z papryką, pomidorami, oliwkami i kaparami (wegańska) Śródziemnomorskie racuchy (wegańska) Obiad śródziemnomorski (wegańska) Sałatka z makaronu, truskawek i bananów (wegańska) Majonezowa sałatka z makaronu nudle (ovo-wege) Bagietki śródziemnomorskie z dipem bazyliowym (wegańska) Sałatka z makaronem tortellini, ogórkiem, pomidorami i jajkami (ovo-wege) Sałatka z makaronu sojowego z pomidorem i majonezem (wegańska) Sałatka z makaronu ryżowego z ogórkiem i winegretem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |